IMG_2251.JPG

Naturen Kallar 

Vandringar på vackra Lennartsnäshalvön 

Vi arrangerar vandringar på vackra Lennartsnäshalvön för att inspirera människor att komma ut i naturen och kunna mötas samtidigt som vi kan hålla avstånd.

Det är bara cirka tre kilometer mellan Kungsängens centrum och Öråkers gårdskärna med Ladan, café, odlingar och djur. Från Öråker fortsätter sedan 3,5 mil vandringsled med rik variation av naturupplevelser. Vi vill gärna att besökare lätt ska hitta i området, få bättre hälsa och kunna umgås på ett tryggt och säkert sätt.

Ladans Café fungerar som en naturlig mötesplats och i anslutning till vandringarna ordnar vi så att det går att förbeställa mat för att undvika trängsel.

Alla vandringar är kostnadsfria, man betalar bara för den mat man eventuellt beställer men det går också bra att ta med sig egen matsäck.

Vi välkomnar även frivilliga som vill leda vandringar och motionsrundor.

 

Ladda ner karta för vandringen

Ladda ner karta Upplands-Broleden

Följ Naturen Kallar på Facebook

Ladan-route.jpeg

Kommande Vandringar

17km vandring Lördagen den 29 augusti kl 9:30 
Start vid kommunhuset i Kungsängens centrum och går ca 14 km ut på Lennartsnäshalvön. Vi tar en fika paus vid Frölunda badplats, lunch i Ladan på öråkers Gård för de som önskar och sedan 3 km promenad tillbaka till centrum.

17km vandring Lördagen den 12 och 26 september kl 9:30
Start vid kommunhuset i Kungsängens centrum och går ca 14 km ut på Lennartsnäshalvön. Vi tar en fika paus vid Frölunda badplats, lunch i Ladan på öråkers Gård för de som önskar och sedan 3 km promenad tillbaka till centrum. Lite annan väg.

Mer information hittar du i Facebookgruppen NATUREN KALLAR

Läs mer på Ladans FB och kontakta martina@orakersgard.se för mer information.