IMG_2251.JPG

Naturen Kallar 

Vandringar på vackra Lennartsnäshalvön 

Vi arrangerar vandringar på vackra Lennartsnäshalvön för att inspirera människor att komma ut i naturen och kunna mötas samtidigt som vi kan hålla avstånd.

Det är bara cirka tre kilometer mellan Kungsängens centrum och Öråkers gårdskärna med Ladan, café, odlingar och djur. Från Öråker fortsätter sedan 3,5 mil vandringsled med rik variation av naturupplevelser. Vi vill gärna att besökare lätt ska hitta i området, få bättre hälsa och kunna umgås på ett tryggt och säkert sätt.

Ladans Café fungerar som en naturlig mötesplats och i anslutning till vandringarna ordnar vi så att det går att förbeställa mat för att undvika trängsel.

Alla vandringar är kostnadsfria, man betalar bara för den mat man eventuellt beställer men det går också bra att ta med sig egen matsäck.

Vi välkomnar även frivilliga som vill leda vandringar och motionsrundor.

 

Ladda ner karta för vandringen

Ladda ner karta Upplands-Broleden

Följ Naturen Kallar på Facebook

Ladan-route.jpeg

Kommande Vandringar

3 KM VANDRING FRÅN LADAN - 5 DECEMBER KL 10.30
Den 5 december har vi en lite kortare vandring, vi möts utanför Ladan och går en slinga på 3 kilometer och kommer tillbaka till Ladan lagom till caféet öppnar för den som vill fika.
Vi går längs åkerkant, kuperad skog, asfalt och grusväg. Oömma skor rekommenderas då det kan vara blött på stigarna.


10 KM VANDRING FRÅN KUNGSÄNGEN - 19 DECEMBER KL 09.30
Den 19 december planerar vi en vandring med start från Kungsängens centrum. Vi går ut på Lennartsnäshalvön och avslutar vid Ladan på Öråker. Där finns chans att fika/äta lunch innan promenad på egen hand tillbaka till Kungsängen. Oömma skor rekommenderas då det kan vara blött på stigarna.

Mer information hittar du i Facebookgruppen NATUREN KALLAR

Läs mer på Ladans FB och kontakta martina@orakersgard.se för mer information.