top of page

Projekt Möbelreparation 

Har du en möbel som väntar på att lagas? Kanske har du ett arvegods som behöver renoveras med varsam hand. På vinden eller i förrådet står ofta trasiga stolar, pallar, speglar med ett högt affektionsvärde som nu har chans att få ett nytt liv.

 

Projekt Möbelreparation är ett samarbete mellan Möbelsnickare Crooks & Meyer och Upplands-Bro kommun som vill uppmuntra till att köpa och reparera kvalitetsmöbler som ofta har en längre livstid istället för att kassera och köpa en billig import som ofta kommer med en hög miljökostnad.

 

För dig som kommuninvånare finns nu möjlighet att förlänga livstiden på din favoritmöbel där kommunen ger bidrag för en rabatterad reparationskostnad.

 

I projektet finns utrymme för ett begränsat antal renoveringar, kontakta möbelsnickarna:

Stewart, tel 070 729 58 03

eller Alex, tel 070 722 25 03 för mer information.

Det finns även möjlighet att skänka möbler som är på väg till soptippen som Crooks & Meyer kan reparera och sälja. På så sätt får möblerna ett nytt liv samtidigt som du är med och bidrar till en hållbar framtid.

Crooks & Meyer strävar efter att använda miljövänliga material och tekniker, använder lokalt trä och bygger för hand med handverktyg och enkla maskiner. Verkstaden på Ladan är en plats för människor att träffas, dela erfarenheter och lära av varandra. 

Välkomna!

ublog2.png
bottom of page