top of page
IMG_1313.jpeg
LadanCafelog2.png

Öppettiderna är torsdag till söndag 11-16.

 

Maries Delikatesser driver café och delikatessbutik. För frågor om caféet kontakta Marie, marie@mariesdeli.se.

Under övrig tid går det att hyra lokalen för konferenser, föreläsningar, workshops, middagar och andra sammankomster i en härlig miljö. Kontakta Ebba, tel 070-492 87 04 om du vill veta mer.

AfterWork i Cafét 18-22:00 vissa fredagar. Endast för medlemmar i Kulturföreningen. Bli medlem genom att swisha 150kr till 123 1268 101.

Vi ser fram emot att ses!

Nature Logo
Uniquebyus bild.jpeg
logo.png

Hos Uniquebyus hittar du kläder accessoarer och inredning för en avslappnad livsstil. Kläderna är utvalda med tanken att du ska känna dig bekväm och vacker om det så är på stranden, en fest eller en mysig hemmakväll.

 

Här hittar du även inredning och unika fynd från auktioner och loppisar. 

Logo Moroccan home - 1986.png

Du hittar fantastisk Marockansk inredning i Ladan

Unika heminredningsprodukter direkt ifrån Marrakech. Alla produkter är handgjorda och tillverkade i naturmaterial.

Hitta inspiration från en spännande kultur och alla produkter kommer ifrån lokala producenter i Marocko som vi väljer att sammarbeta med största omsorg för bästa kvalitet och unika hantverk. 

marrocan home 2.png
Bokashi-logo.png
grond-vasthouden-1.jpg

Agriton (som har kontor på gården) är generalagentur av original EM® i Sverige. EM®, Effektiva Mikroorganismer, består av fler än 80 naturligt förekommande mikrober.

 

Genom att tillföra dessa till vår miljö, stärks immunförsvaret och motståndskraften hos människor, djur och växter. Du kan tex städa utan kemikalier och minska mängden skadliga ämnen i din närmiljö. Via dryck, mat och foder baserat på EM®, stärks tarmfloran hos människor och djur och vi blir friskare och starkare. Med Bokashi startpaket kommer du enkelt igång med att göra jord av ditt matavfall.

 

Produkterna som är helt naturliga och bidrar till ett hållbart samhälle finns att köpa i Ladan. 

AgriGROUPlogo_small.png
bottom of page