IMG_6513_edited_edited.jpg
LadanCafelog2.png

Öppettiderna är lördagar och söndagar 11-16.

 

I caféet säljer vi även utvalda produkter från småskaliga leverantörer som korv, honung, mjöl och tvålar.

Under övrig tid går det att hyra lokalen för både privata tillställningar och företagsarrangemang. Här finns möjlighet att ordna föreläsningar, middagar, workshops och andra sammankomster i en härlig miljö.

Vi samarbetar med lokala kockar vilket ger oss möjlighet att, i tillägg till vårt basutbud, erbjuda varierad meny med nya spännande rätter.

AfterWork i Cafét 17-22:00 vissa fredagar. Endast för medlemmar i Kulturföreningen. Bli medlem genom att swisha 150kr till 123 1268 101.

Vi ser fram emot att ses!

Nature Logo
Klicka på bilden för att besöka
Ladans-Matbod.png
Screenshot 2021-03-12 at 11.24.24.png

I Matboden erbjuder vi mat från småskaliga producenter, bland annat honung från lokala biodlare, mjöl, ost, kött och korv från noga utvalda gårdar samt te och kaffe från svenskt rosteri. Det finns också goda marmelader och rapsolja från närområdet.

 

Utbudet varierar beroende på säsong och här kan du även hitta våra favoritdetaljer som hör köket till.

C_and_M_website_intro-1-1200x914.jpg

Crooks & Meyers är finsnickarna som brinner för hållbarhet och hantverk. De renoverar och tillverkar allt ifrån helhetslösningar till inredningsdetaljer.

 

Tillsammans med inredningsdesigner Jessica Hoffmann går det att skräddarsy varje uppdrag.

 

Det finns även produkter till försäljning, bland annat unika vackra skärbrädor som går att beställa i önskad storlek. 

IMG_1855.JPG
Upcycling-Crooks-o-Meyer.png
logo.png

Hos Uniquebyus hittar du kläder accessoarer och inredning för en avslappnad livsstil. Kläderna är utvalda med tanken att du ska känna dig bekväm och vacker om det så är på stranden, en fest eller en mysig hemmakväll.

 

Här hittar du även inredning och unika fynd från auktioner och loppisar. 

Öråkers-Möbler.png

Intresset för återskapade möbler har rötter generationer tillbaka. Med känslan av att varje möbel är ett konsthantverk är Ladan inrett med utvalda möbler som ligger oss varmt om hjärtat. Vi har väckt liv i Öråkers Möbler, ett butikskoncept som startades av Carola Dyrssen för 15 år sedan. I Ladan hittar du både gammal och ny inredning, närproducerat och återvunnet, stort och litet. 

 

Caféet fungerar som ett showroom för våra favoriter och det mesta av inredningen hos oss går att köpa.

Bild 2021-01-28 kl. 10.04.jpg
Bokashi-logo.png

Agriton (som har kontor på gården) är generalagentur av original EM® i Sverige. EM® som är en förkortning av “effektiva mikroorganismer“ består av fler än 80 naturligt förekommande mikrober.

 

Genom att tillföra dessa till vår miljö, stärks immunförsvaret och motståndskraften hos människor, djur och växter. Du kan tex städa helt utan kemikalier och minska mängden skadliga ämnen i din närmiljö. Via dryck, mat och foder som baseras på EM®, stärks tarmfloran hos både människor och djur och vi blir friskare och starkare. Med Bokashi startpaket kommer du enkelt igång med att göra jord av ditt matavfall.

 

Produkterna som är helt naturliga och bidrar till ett hållbart samhälle finns att köpa i Ladan. 

grond-vasthouden-1.jpg
AgriGROUPlogo_small.png