top of page
IMG_1313.jpeg
LadanCafelog2.png

Öppettiderna är lördag till söndag 11-16.

 

Vi varierar vår meny efter säsong och använder råvaror från gården så mycket som möjligt. På sommaren serverar vi sallader, pajer och andra godsaker och på vintern goda soppor och grytor. Du hittar också en del unika rätter som tex potatisvåffla med rom. Vi serverar även öl,vin,cider och mousserande.

Eftersom menyn förändrar sig har vi valt att använda ett QR system där gästerna får upp vår meny i telefonen. Så kan du i lugn och ro beställa, betala och få maten serverad till bordet medan du njuter av omgivningarna. Ladda gärna ner WEIQ appen så går det snabbt och smidigt.

Under övrig tid går det att hyra lokalen för konferenser, event, föreläsningar, workshops, middagar och andra sammankomster i en härlig miljö. Skriv till contact@uniquebyus.se om du vill veta mer.

Du stöttar vår verksamhet genom att bli medlem i Kulturföreningen genom att swisha 150kr till 123 1268 101.

Vi ser fram emot att ses!

Nature Logo

Öråkers Vilt & Fisk

Frysta produkter av premiumkvalité

Eftersom vi själva har haft svårt att hitta det vi söker öppnade vi vår egen butik. Vi vill äta mat som inte är massproducerad och där djurhållningen brister. Viltkött är dessutom hälsosammare och rikt på omega 3. Gösen och abborren fångar vi själva. Mer närproducerat blir det inte.

Heinz Liljedahl och Caroline af Ugglas

Öråkers Vilt & fisk bild 2.jpeg
Uniquebyus bild.jpeg
logo.png

Hos Uniquebyus hittar du kläder accessoarer och inredning för en avslappnad livsstil. Kläderna är utvalda med tanken att du ska känna dig bekväm och vacker om det så är på stranden, en fest eller en mysig hemmakväll.

 

Här hittar du även inredning och unika fynd från auktioner och loppisar. 

Logo Moroccan home - 1986.png

Du hittar fantastisk Marockansk inredning i Ladan

Unika heminredningsprodukter direkt ifrån Marrakech. Alla produkter är handgjorda och tillverkade i naturmaterial.

Hitta inspiration från en spännande kultur och alla produkter kommer ifrån lokala producenter i Marocko som vi väljer att sammarbeta med största omsorg för bästa kvalitet och unika hantverk. 

marrocan home 2.png
Bokashi-logo.png
grond-vasthouden-1.jpg

Agriton (som har kontor på gården) är generalagentur av original EM® i Sverige. EM®, Effektiva Mikroorganismer, består av fler än 80 naturligt förekommande mikrober.

 

Genom att tillföra dessa till vår miljö, stärks immunförsvaret och motståndskraften hos människor, djur och växter. Du kan tex städa utan kemikalier och minska mängden skadliga ämnen i din närmiljö. Via dryck, mat och foder baserat på EM®, stärks tarmfloran hos människor och djur och vi blir friskare och starkare. Med Bokashi startpaket kommer du enkelt igång med att göra jord av ditt matavfall.

 

Produkterna som är helt naturliga och bidrar till ett hållbart samhälle finns att köpa i Ladan. 

AgriGROUPlogo_small.png
bottom of page